Budy

Samenwerking Radboud Sportcentrum


Samenwerking met Radboud Sportcentrum

25% korting bij my padel club

Actieve leden van RSC profiteren van een zeer bijzondere
korting. Boek een padelbaan in de daluren (maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00) met maar liefst 25% korting op jouw deel van de baan! Ontdek hoe leuk en verslavend het spelletje is. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en ontvang je korting. Ga langs de balie van RSC om een sticker op je sportpas / campuskaart / HAN kaart te laten plakken als bewijs van een actief RSC lidmaatschap voor 2022/2023.

Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Onze banen zijn gemakkelijk en snel online te boeken. Je zit niet vast aan een lidmaatschap, je kan altijd spelen wanneer het jou uitkomt. Op het gebruik van de padelbanen is het clubreglement van My HealthClub van toepassing. Heb je vragen, neem dan contact op 024 356 4770

English version

Radboud Sportcentrum

Uitje Met Ballen Padel Events Nijmegen

Ontvang 25% korting

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Padelmaatje nodig?

Join the chat!

Zoek je iemand om padel mee te spelen? Meld je dan aan voor de groepsapp. Hier vind je speel buddies die graag een potje willen padellen op jouw niveau. Deze chat is een functionaliteit, die wordt aangeboden door my padelclub. Een eventueel lidmaatschap van RSC staat hier volledig los van.

Join the chat

My Padelclub Whatsapp