Over Ons My Padel Club

Info


Wat is padel?

De snelst groeiende nieuwe sport in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is en raken verslaafd. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. 

Padel is een relatief jonge sport die snelle actie combineert met veel plezier. Het is een geschikte sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Je kunt namelijk ook veel punten winnen dankzij de juiste strategie en tactiek in plaats van pure kracht.

Het grootste verschil met tennis is dat je bij padel vaak nog een tweede kans krijgt doordat je in een kooi speelt met glazen wanden en hekwerk. Bij een niet afgemaakte smash van je tegenstander komt de bal namelijk gewoon terug van de wand en kun je de bal weer terugslaan. Dat is het mooie aan padel als sport!

Welkom bij Padel, de snelst groeiende sport in Nederland.

Play and have fun!

Wie zijn wij?

Bij My PadelClub staat plezier en gezelligheid voorop. Waar sporten en een feestje samengaan. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. 

Het is onze missie om méér mensen méér padel te laten spelen. We willen mensen in beweging brengen en houden om ze fitter en gezonder te maken

Prijzen achtergrond 3
Voorbereid de baan op?

Bekijk de spelregels

Ga voorbereid de strijd aan en lees de spelregels alvast door. Dan sta jij gegarandeerd al met 1-0 voor! Good luck. 

Bekijk de spelregels

Padel Met Je Buddy