Maak kennis met padel

05-03-2022
Krimpen aan den IJssel
Opendag 5 Maart

My PadelClub Krimpen opent haar deuren op 5 maart!

Zeven panoramische padelbanen, lessen, toernooien, events en meer. Welkom in de wereld van flitsende rally’s, spectaculaire punten en lachende gezichten. Welkom bij My PadelClub! Met 7 indoor padelbanen in Krimpen aan den IJssel is My PadelClub de grootste indoor padel aanbieder in de Krimpenerwaard. 

Het blauwe kunstgras, professionele verlichting, glazen wanden en gezellige horeca maken My PadelClub de nieuwe sportieve hit van de Krimpenerwaard. De populariteit van deze oorspronkelijk Mexicaanse sport stijgt zo hard, dat er door heel het land in rap tempo sportaccommodaties worden omgebouwd tot padelcentra. Zo werd de tennishal van My HealthClub aan de Krimpenerbosweg 4 in Krimpen aan den IJssel de afgelopen maanden volledig gestript en voorzien van zeven panorama padelbanen. 

Walk in padeldag zaterdag 5 maart
Hoewel de eerste potjes al gespeeld zijn, houdt My PadelClub op 5 maart tussen 14.00 en 17.00 uur haar opening met een walk in padeldag. Op deze dag kan iedereen gratis kennis maken met padel, dus neem je sportoutfit mee. 

Je kunt meedoen met een padelles voor alle leeftijden en niveaus. Ervaar de tips en tricks van gekwalificeerde trainers,  die je helpen met techniek, tactiek en meer. Volg een gratis padelworkshop, speel een wedstrijd met anderen. Of kom gewoon even een kijkje nemen. Geniet daarna van een hapje, drankje en muziek.

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland  
Nog nooit groeide een sport in Nederland zo hard als padel. Met haar oorsprong in Mexico, kwam de sport, ook wel een kruising van tennis en squash genoemd, via Spanje naar Nederland. In Spanje is padel onder de jeugd al bijna zo groot als voetbal en in Nederland is de opmars in volle gang. De sport is dynamisch en sociaal, je speelt altijd met z’n vieren. Padel is ook erg geschikt voor bedrijfsevents of familieuitjes.

My PadelClub richt zich met haar centrum op de padeller en op alle andere sporters uit de regio. Veel sporters doen padel ‘erbij’. Het is een laagdrempelige sport waarbij de beginner met of zonder les al snel leuk kan spelen.  

Padel is je nieuwe verslaving 
Kom je ook kennismaken met de leukste sport van Nederland? Dan zien we je zaterdag 5 maart tussen 14:00 en 17:00 uur. Laat via onderstaand formulier weten of je erbij bent!

Aanmelding open dag 5 maart

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Meer nieuws